Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Takže prvé sklamanie bolo, keď som si zle prečítal zadanie a očakával som chyták. Druhé prišlo, keď som zistil, že BQ odmieta správnu odpoveď. Zrejme má Dartagnan zmysel pre humor a tým som prišiel o prvenstvo na hádanke (zrejme tak ako ďalší iní okrem mňa, tí, čo sa ich to týka vedia). Ani nemám chuť zadávať "správnu" odpoveď, lebo je mi jasné, že reťaz sa nepretne a môžem sa tak hrajkať do nekonečna a šťastie bude mať ten, kto vydrží cvičiť zadávanie odpovedí pri BQ najdlhšie. No a tretie sklamanie prišlo keď padol server, takže odchádzam, zrejme sme skončili viacerí.
Tiez si mohol napisat k comu sa to jedna.
Uz som si to zistil je to v palmovej rozcvicke.
Opravim statistiky tym ktorych sa to tyka, vidim zatial 3 spravne pokusi.
Pekne a pokojne vianocne sviatky Vam vsetkym. Vianocny balicek uz je pre Vas pripraveny a dnes ho budete mat moznost rozbalit.
Maiky> Som na Androide tiez novacik ale mam pocit ze to je funkcia samotneho androidu. Multitasking funguje trosku inak nez napriklad vo Windowse. Takze ked sa z Opery prepnes inde tak android sam rozhodne co vsetko ulozi do pameti, co ma bezat na pozadi a kedy ho z pameti odstrani uplne. V tvojom pripade zakazdy vygeneruje novu session. Nevime ci sa toto da nejako nastavit v androide alebo ci ostatne prehliadace si s tym vedia rady ako hovorim s androidom sa zoznamujem, len hovorim svoje postrehy.