Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Maiky - nasla som stare poznamky - najviac hintov bude kdesi cca 13.3.11 (53)- ten co pomohol mne ti tu presnepisat nejdem - som uz som za to hviezdicky raz dostala... :D
Weron: Tak som sa pustil do fóra od jeho začiatku. Možno dostanem diamant za prečítanie celého fóra.
Dartagnan: Vo fóre sa v roku 2008 dosť popísalo o novinách. Dnes sú už vyhodené v koši. Čo sa s nimi vlastne stalo? Neboli články? Čo si v článkoch predstavuješ, že tam má byť? Napíšem ti nejaký?
[31.01.12 20:13:16] Počujte, keď vzniklad VDL, tak všetkým zmizli diamanty do chvíle, kým to niekto ako prvý neprešiel? Lebo niekedy mám taký pocit, ale inokedy nie. Nebolo by od veci, keby dianie na BQ bolo takto ovplyvnené hádankami. Síce sa tu dejú také veci, ale len 1. 4. a to je podľa mňa škoda.
Napr.:
Vznikne hádanka o tom, že je poškodený disk a treba dešifrovať dáta, tak sa BQ bude občas tváriť, že sa nedá načítať a miesto toho naskočí len chybová stránka (samozrejme s upozornením, že prečo to tak je), ale po novom načítaní sa už všetko načíta dobre atď.
[31.01.12 18:42:12] weron: Prečítal som to zhora, zdola, zľava, sprava, dokonca som skúsil písmená prehadzovať a nič.
[31.01.12 06:06:47] Maiky - cistas "svoj vysledok" pozorne? aj v tom vraj zvykne byvat problem, ak hej, tak potom bude asi B spravne - teda posledny zolik je klucovy, az potom sa pouzivaju tie ostatne... cital si spatne toto forum? celkom sa tu o tom debatilo (bohuzial uz netusim kedy) a bolo to dost vystizne... len keby som to vytrhla z kontextu, tak je to asi na hviezdicky :D
A hlavne sup sup, cakam ta pri diamantoch, nie a nie sa dostat na vysledkovu listinu, zide sa mi v diskusii brain storming ;)
Ja proste nie som na tú kategóriu úloh ako je aj bar.
[30.01.12 23:22:37] Možno som sa aj zamyslel dobre, len prvú časť hádanky som zle spravil a teda je to celé nanič. Alebo je ozaj tá prvá časť taká jednoduchá, že jednoduchšia už nemôže byť a celý problém u mňa je len v poslednom žolíkovi?
Maiky: mas uplnu pravdu az na to "v bare", takuz tam prestan chlastat, zamysli sa nad zolikmi, hlavne poslednym a uz nech ta vidim pri cervenych skalach :-))
ako dostal som sa aj k tej stranke ale povodne to mam z tohto videa http://www.youtube.com/watch?v=NFRzPMpqSbQ ked si ho spustite tak pod nazvom anonymous to pise
Musi to byt nejaky dlhsi text pretoze zatial nie je na ziadnej duhovej databaze, a pokial tato stranka skutocne funguje:
http://www.md5this.com/list.php?page=66355&key=1
Tak tento hash kod je tam vlozeny skoro rok a este nebol odhaleny. Dalsie moznosti, salt alebo to nie je ciste MD5, pripadne to MD5 nie je vobec. Pripadne nie je to nic len unikatny hash ktory sluzi pre lahke vyhladavanie na internete.
BQ nefungoval spravne medzi jednou v noci a priblizne do desiatej. Nebolo mozne riesit ani hadanky, takze okrem toho ze ste sa v noci mohli nudit sa snad nic vazne nestalo. Chyba bola na strane serveru, po reklamacii predpokladam ze spravili restart (zvycajny liek na vsetko).
Vyzerá to ako MD5 hash, ale online databáza mlčí.
Môže to byť aj hocičo iné, takže skôr ako sa stým budem trápiť sa ťa opýtam či to má reálny výsledok ktorý poznáš?
urcite ste sa aj vy uz stretli s roznymi videami clankami a pod. od Anonymous... a v jednom videu pod nadpisom Anonymous bolo toto: 11db1d9e2d38b87ae903d0d9424c1857 :)) dokazete to rozlustit?
Maiky: A nemáš pravdu,že to nieje ťažké...pre mňa áno:-)))...čítam,študujem,vtľkam si to do hlavy...no aj tak mi spôsob riešenia hádanky uniká...už mi je to trápne verejne tu priznávať svoju neschopnosť,normálne cítim,ako sa mi smejete:-)...vykašlem sa ja na to a hotovo:-)))...Nikto nieje dokonalý!!...Bodka!:-))