Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Tak já jsem se tak odhodlávala, že mám asi 130 pokusů..a už nevím, k čemu bych se ještě odhodlala a hlavně, kde mám ten klíč hledat...jestli v zadání nebo mimo zadání, v textu hádanky, jestli vybrat nějaká písmenka...nebo celé věty..no,takže to vzdávám a jdu se kouknout na jinou hádanku..doufám, že to bude úspěšnější..
Bassetek. Nojo, oni všichni tvrděj, že to viděli na první pohled. Jo, asi jo, já to taky viděla na první pohled, ale trvalo mi tři roky, než jsem se odhodlala a získala klíč:-)
Zadávání dalších pokusů nikam nevede.
jakto, že vás to tak z ničeho nic napadlo a mě néééé...já mám přes sto pokusů a zadala jsem tam možné i nemožné, to nemí už ani možné.... :-D :-D nevím, zda to uvidím na první pohled, jen se špatně dívám nebo musím něco ještě udělat...
Pripadne to ozaj nechaj na vianocneho zolika, mozno ta este pri jeho pisani napadne, co s tym.
[06.12.11 14:15:39] Bassetek, ani na inej stranke, tu ti ujo G ani teta W nepomozu, ale internet sa aj tak hodi :-). Dobre studuj cele zadanie a skusaj hoci aj to, co sa ti zda blbost.
No vidíš, Mori, mě trvalo tak dlouho než jsem přišla na Ikarus...a přitom to je lehké...takže já ty nejtěžšší vidím tak, že mi možná poradí mí vnuci, jestli se dožiju :-D, :-D
tazko to triedit podla obtiaznosti, lebo je to velmi subjektivne, moj osobny rebricek v krypto su najtazsie: hardrock, maya, 77,sasanka a monster a k tym lahsim z konca zoznamu by som zaradil opus magna, monster2, sasanka2, guinness, crab nebula a alexander4, zvysok je nieco medzi tym, ale ako som uz pisal je to o napade a fantazii, ak ho dostanes, tak mas vyriesene za 5 minut, takze nezavrhujte ani tie "tazsie" nikdy neviete kedy vas osvieti. A este jeden hint: budte pozorne vela hintov je skrytych v zadaniach, len ich treba najst a spravne pochopit - ziarivy priklad je A4 - tam je dokonca cely navod na riesenie ;-)
Ono to víceméně je setříděné podle obtížnosti, ne? (aspoň myslím, že počet řešitelů bude časem k obtížnosti konvergovat)
Jenže mě už zbývaj jenom ty složitý úlohy... A ano, koník byl těžký, ale aspoň v něm bylo víceméně jasné, o co jde, narozdíl od třeba monsterů:-)
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase