Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Ahojte, tak som tu dlhsi cas nebola (niet nad zimnu dovolenku) a kukam, ze ste sa zase rozkecali... :) a este aj ktosi medzitym vyriesil VDL - asi sa na to budem musiet s vyvetranou hlavou kuknut :)
Maiky - v bare, ak si dobre spominam na posledneho zolika, tak mi trklo ked som zatvorila oci a predstavila si to... aj ked mi to z uvodu nevychadzalo... zo zaveru uz ale hej... ;)
Dartagnan, ked budes nabuduce mazat zadane odpovede, tak zmaz len tie, kde sme nedostali hint. Myslim, ze to by si predychal aj ty aj my. Studujem forum a narazil som prave na debatu o tom.
...Chcela by som zmeniť avatara,lebo tento je moc okatý...no po vložení nového a stlačení update sa nič nedeje...ani keď sa nanovo prihlásim!,,Si us plau ajuda,,!!!:-)))
[21.01.12 19:57:54] ...No už som si myslela,že sa toho žiadna tv nechytí:-))...ale nakoniec nesklamali...aj keď som čakala skôr:-)))
Maiky: :-)))) Neboj,ten ma trafí oveľa skôr...dúfam!!...ak sa mi tu ešte podarí vyriešiť pár hádaniek,tak to bude stáť zato:-))...ja to predýcham,len nech som úspešná!!:-)
- zvysnych 5% nechajte sa prekvapit ;)
- update statistik je v plane ale najskor dokoncit jeden milestone novej adventurky a potom budu aj statistiky (nove aj stare) .. nechcem to teraz robit rucne pretoze mam v plane ten proces zautomatizovat a update bude kazdych 24h
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase