Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Maiky> zuzkar nema cas :-)
Lubkoko> hladal si nejake recepty? nasiel si si nieco?
4dimension> az som sa zacervenala, ale nie som sikovna kucharka, iba leniva, snazim sa navarit rychlo :-)
Ako viem,že je to ona?No veď skús sa na tej stranke trošku prejsť a najdeš tam jedno milučké video,v ktorom sa tak podarene prezentuje...a potom už len stačí pozrieť tu na jej foto a hneď zistíš,že to milé,šikovné stvorenie je naozaj ona;-)...teda na takých 99% som o to presvedčená:-)...avšak s politikou si to nespájajte!Tú od určitej doby radšej nekomentujem:-))....zuzkar,veď sem prosím Ťa nakukni a potvrď moje presvedčenie!!:-)
Maiky: prepáč...bolo to nedopatrením....vlastne som poskočila na Fénixovi,tam to nebolo nič na hlboké rozmyšľanie...Ty mi to zrátaš v Crypto hádankách...takže chvíľočku si to užijem a potom padám späť nadol,ok?:-)))
Ja by som si teraz na večer dala aj ten Grécky šalát s ovčím syrom...mňaamky:-)
Tuším je to zuzkar :-)....tak ona je šikovná nielen tu na BQ,ale aj v kuchyni??...no hotová šikulka!!..díky za zverejnenie stránky,určite tam občas nakuknem pre inšpiráciu...ZUZKA,KLOBÚK DOLU:-)
Lubkoko
Neprihlaseny
12.02.12 12:29:33
Neprihlaseny
http://zuzkinerecepty.wordpress.com poznate ju ?:)))
Maiky:Vôbec sa neuhíňaj,ja sa budem držať pekne za Tebou,to mi stačí:-)...nakuknutie na druhú stránku mne nehrozí..Ty si mal to šťastie...len nechápem,prečo si sa dal vytlačiť tak ďaleko:-))
p.vr: Viem, ale keď nie je hádanka vyriešená a vyrieši sa, tak hoci je zobrazená nevyriešená diskusia, komentár ide do tej druhej, ale u moderátora už nie. Našťastie som si to predtým otestoval, aby som sa náhodou nepomýlil.
Keď sme už pri komentároch:
Keď bežný používateľ odošle komentár po vyriešení, tak to hodí už do vyriešenej. Ak moderátor, tak to hodí do nevyriešenej. Možno by bolo lepšie dať to vždy do vyriešenej.
vetinari1: :-))...vám asi robí dobre uťahovať si tu zo mňa:-)...ja a na prvej strane??....tak to ani náhodou,to mi nehrozí...crypto hádanky ma nepustia:-)...stačilo by 150.miesto:-)
Maiky:I am not a hacker!!:-)...ten Tvoj príbeh nemá chybu:-)))))
Čo sa toho komentu týka,je to presne tak,ako píše verinari1.Proste,stalo sa to takto:..prišla som na odpoveď,tak som chcela hodiť povzbudivý komentár pre ostatných...naťukala som ho,zadala som odpoveď a v momente,ako som ju odoslala,trklo mi,že komentár zostal neodoslaný.A tak som v zápätí odoslala aj ten...bola to fakt len stotina sekundy:-))...Zdá sa,že ten dotieravý kamarát Alzeimer sa nikoho neopýta,či sa s ním chce priateliť:-)))...ja ho mám už plné zuby:-)))
maiky: mne sa to podarilo tak, ze som napisal prispevok do diskusie zabudol ho odoslat a potom odpoved do odpovedoveho okienka a odoslal ju. Prispevok automaticky zaradilo do vyriesenej diskusie, ....takze nie hacker ale alzheimer :-)
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase