Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
vidim ze moj nocny prispevok vyznel inak ako bol mysleny, bol to iba povzdych nad vlastnou nemohucnostou, lebo moja kratkodoba pamat je uboha a dosiahnut na tom pexese cas 230 sekund je pre mna rovnako nemozne ako zabehnut 100m za 12 sekund...
ked niekdo napise ze je to nefer pouzivat script tak vidno ze nevie o com to je! skuste napisat univerzalny program ktory:
- spusti cudzie stranky vo svojom okne
- uspesne zdetekuje kde su ikony a kolko ich je
- pocas behu programu zisti kolkatky su to pexesa
- ked chcete co najmenej krokov tak je to sakramensky problem zanalyzovat v ktorom bode sa prave nachadza a kam prave moze klikat
- nemate relevantnu spatnu vazbu ci vam vas klick zabral a ci mozete klikat dalej a mnoooho dalsich problemov.
Ja som si ten program robil preto lebo ma to bavi a povazoval som to za vyzvu a urcite vam to da viac ako zbuzerovat rodinu a klikat na ikonky.
no musel som to napisat lebo ma strasne rozculuju ludia co bez rozmyslania napisu - jaaaj on mal na to script to je lahke, grrrrrrrrrrrrrrrrrrr (6 dni roboty a nie je stale dokonaly)
este k casovo obmedzenemu pexesu a programovaniu:
- mozno sa to zda voci ostatnym nefer, co aj vlastne je
- ale zabranit tomu sa da asi tolko ako by som vam ostatnym zabranil pri rieseni ostatnych hadaniek pouzivat google
- dokonca sa to neda ani dokazat
- snazil som sa spravit mnoho kontrolnych bodov aby som co najviac stazil programatorom robit script ale je to boj s veternymi mlynmi
- preto poprosim uzivatelom s uspesnymi scriptami aby mi popisali postup ako presne to spravili , z toho mozno vydedukujem sposob ako by sa teoreticky tomu dalo v buducnosti zabranit :)
[31.12.11 09:52:41] - hadanka "Dve hesla" v anglickej verzii je pridana
- hadanka "Barcode" bola v EN verzii v inej podkategorii, omylom, opravene
Celkovy pocet ziadosti o zolik bolo tohto roku pomenej, nastastie pre mna :) Konkretne len 65.
Prvy email prisiel 0:01 a posledny 23:57.
Najviac ste chceli poradit k hadanke Schwindel, Al arabia, DOS ale par krat sa tam vyskytli napriklad aj rychle sipy.
[28.12.11 14:20:53] idem spravit nejaku kratku statistiku
maiky> mas pravdu, opravim to ked budem mat chvilku a chut
Vsetky vianocne zoliky su rozdane. Par som vratil s nejakou kontrolnou otazkou takze ked dostanem odpoved dotycny dostanu svoj zolik. Ak som na niekoho zabudol nech sa ozve.
Dartagnan:Urob toto:Odhlas sa.Napis svoje meno a heslo a omylom klikni na Zabudol si heslo.Vyskoci ti v strede obrazovky text,co si bude odporovat.Ze tento link nic nerobi a heslo bolo zaslane.Toco popisujes ty sa stane asi ked nemas este zadane meno,lenze mne to Dolphin oredvyplni.
Maiky> reset hesla ma niekolko krokov, ty si uz bol v druhom, zmena hesla sa este potvrdzuje kliknutim na link aby si si ho nezmenil omylom .. o mobilnej verzii premyslam uz dlhsi cas a velmi rad by som to realizoval, neviem ale kedy sa k tomu dostanem. dokonca ma napadlo ze by som mohol spravit aj original android verziu, aspon by som sa naucil zase nejaky novy jazyk, s javou doteraz som sa moc nekamaratil
Tak na ten Android Firefox kaslem. V Markete (aplikacii) sa najst neda a cez internet sa mi ho nainstalovat nepodarilo. Miliony klikov, potom priglasenie na Google a ked mi konwcne dalo priamy odkaz na aplikaciu v Markete pre internu aplikaciu Market, tak mi otvorilo nejaku platenu aplikaxiu Preteky. Medzitym som nasiel v Markwte schopny Dolphin, takze Firefox mi uz nechyba. Nech ho daju normalne do Marketu a nedavaju odkazy na platene aplikacie. Naproti tomu Dolphin ma aj gesta, tak som celkom dobre obisiel. Pexeso je cez mobilne EDGE nehratelne, takze mala vyzva pre velitela, nech pouvazujr aj o mobilnwj verzii. Hlavne za levely s obmedzeniami.
[28.12.11 10:07:51] Omylom som klikol na zabudol som heslo a vyskocila na mna hlaska
Tento link uz nema ziadnu funkciu.
Vase nove heslo bolo zaslane na vas email.
Prihlasit sa mi podarilopovodnym heslom, ale tie dve vety si odporuju.
- bq uz ide
- pexeso som testoval asi milion krat, posledny level som nastavil experimentalne tak ze som si to skusil sam a moj cas a pocet klikov som o par percent znizil a zaokruhlil .. nuz a potom som uz len cakal ci to niekto spravi :) ano je to tazke ale je to posledny level a ten tazky ma byt
Dartagnan: Pri pexese by mala byť v štatistikách zmeraná len dĺžka vyhratej hry a nie počítať celú dobu od otvorenia až po vyriešenie. Veď pri novom otvorení sa pexesá pomiešajú alebo nie?
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase