Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
No to som zvedavý, v akej hádanke nájdeme naše dnešné postavičky.
[01.04.12 21:52:44] Keby bola otázka: "Kam lezie morský koník?", tak by bola odpoveď: "Na nervy." No ale otázka nie je, takže odpoveď zrejme tiež nebude žiadna. ;-) Nič som nenašiel.
Priblizne pred dvoma tyzdnami som dal specialne na Facebook odkaz na novu hadanky s tym ze kto ju vyriesi prvy dostane hru. Vzhladom na to ze hadanka dodnes nebola vyriesena myslim ze dnes je spravny den aby sa o to pokusila aj ostatna populacia BrainQuestu. Nie je nutne sa prihlasovat, nepocitaju sa ziadne statistiky. Jednoducho ju vyrieste a napiste napriklad sem spravnu odpoved a obratom dostanete hru. Tu je priblizny text aky je mozne ho vidiet na facebooku (alebo google plusku):
Prvá jarná konňina je tu ! Mame niekoľko dôvodov na oslavu. Dnes je prvý jarný deň a ešte k tomu tretí utorok v mesiaci. Tak načo behať vonka keď je tak krásne keď môžete lúštiť jednu skvelú nezmyselnú hádanku s príchuťou morského koníka. Aby toho nebolo malo tak minuloročná vyherkina vikinka1202 sa rozhodla darovať hru Trine. Takže ten kto prvý nájde správne heslo, nech napíše odpoveď tu a dostane sľubovanú hru. A keďže pravidla sú pre amatérov tak ich nepoviem, aj tak by ste ich nechceli počuť. Pre tuto hádanku nie je nutne sa registrovať takže ak poznáte niekoho kto vám lezie na nervy, pošlite mu tuto linku.
"Plan je nasledovny. Najskor nasadim novu verziu systemu s milion upravami a chvilku pockam co sa bude diat :) Potom nova adventurka, kde cakam ze tak aspon rok ju nikto nevyriesi :) Nuz a niekde medzity alebo predtym este ma byt april, hmm"
Dartagnan: Presne ako píše Mori. Ale nechápem prečo sa to netýka len html entít (písmená s diakritikou v html kódovaní), ale aj obyčajného čísla 2.
A teraz ma napadlo, že či to nesúvisí so znakmi CR+LF (v Linuxe len LF a teda funkcia sa snaží v Linuxe na serveri vymazať CR+LF a vymaže aj nasledujúci znak, pretože neoveruje, či je to znak CR+LF? Len mi nepasuje, že to nerobí vždy na začiatku riadka. V mojom prípade len to číslo 2.
[26.03.12 23:35:07] Dartagnan:
25.03.12 22:28 Karcoolka - môj komentár v nevyriešenej časti.
Pozri si ten komentár tam a potom si ho pozri v posledných komentároch napravo v paneli. Chýba tam číslo 2 a pár písmen. A takéto komentáre v poslednej dobe pozorujem viac. Nemenil si náhodou funkciu na zobrazenie posledných komentárov?
[26.03.12 22:59:33] Dartagnan: Maiky nejspíš naráží na to, že ve sloupci "poslední komentáře" schází některá písmenka, ačkoli původně v komentáři jsou. Týká se to písmenek s diakritikou a v mých očích je tato novinka vylepšení: předtím mi to na stejných místech zobrazovalo podivné znaky (firefox + anglický windows, s win-1250 si moc nerozumí, o unicode nemluvě; firefox + linux mi funguje ok).
spravny postreh, tlac nefunguje, musim tu funkciu spravit celu odznova a povedal som si ze pockam kym sa niekto ozve .. aspon zistim ci niekto o to stoji :) az bude vhodna chvilka pripravim aj toto