Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
pmasarik> prave som na inom pocitaci zistila, ze ja mam asi sirsi mod nez zakladny
a k tej maya, dufala som, ze na to mozem dostat odpoved, hint je na obe verzie
ksenho: Vitaj... čo si si bol zaplávať?
zuzkar: či s alebo bez je súčasť riešenia. Neprezradíš aspoň či si mala kalkulačku prepnutú v inom móde než v tom základnom?
par drobnych fixov:
- oprava cenzurovania (testovane len na FF)
- v statistikach uz by ste vsade mali vidiet vase meno zvyraznene a nemuseli tak pracne hladat kde ste v rebricku
[16.07.11 11:36:28] opravene, uz aj cisla su vyrazne lepsie
[16.07.11 10:22:27] riderton> cisla by mali byt spravne, jedine co ma teraz napadlo a zvysuje pocet pokusov je napriklad Laboratorium .. pri tychto hadankach to este upravim takze pocty Vam tym padom klesnu.
Dartagnan, nie som isty ci je uz rebricek "Odpovede" spravny, ja vidim u seba cislo 13322, no neviem odkial to cislo je....nie ze by to bolo nejake dolezite, ale uz ked sa to rozobera, tak nech to sedi...
zuzkar> mas pravdu, zabudol som na to a pocital som to z tabulky kde som uz medzicasom zmazal odpovede .. statistiku som upravil a data uz beriem z ineho zdroja, tentokrat by uz cisla mali byt spravne. Dakujem za upozornenie.
pmasarik> tak som rada, ze aspon niekoho pobavilo ... to bol taky zufaly vykrik, lebo zatial ziadny napad nikam neviedol a hinty k tomu nie su, kedze je to asi tak lahke, ze ich netreba
zuzkar ani nevieš ako som sa schuti zasmial pri tvojom komentári o zakódovanej správe :) Naozaj výstižné... (nehľadaj v tom pomoc, fakt si ma len pobavila)
Dartagnan vitaj s5. dufam ze sisi od nas oddychol.
ale dovolenka skoncila (dufam, ze si nabral aj nejake napady, okrem sil) a verim, ze uz chystat dalsie hadanky...
;)
Dartagnan-vítej zpět předsedo. Trochu nám zlobí cenzura(už i ve firefoxe). Je to popsané na předchozí straně.
bobko-co máš na mysli? Jestli něco k matrixu, tak to můžeš napsat pod hádanku;)
tak 14 dni dovolenky ubehlo a nakoniec tu ziadne bezprizorne nepokoje nenastali :) .. medzitym s anapisalo mnozstvo komentarov takze ak na nieco som mal reagovat alebo spravit skuste sa pripomenut bud emailm alebo niekde vo fore (hlavne alebo ku konkretnej hadanke) .. tak a idem sa ja teraz rekonavalensceovat po dovolenke :)
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase