Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
jaksi mi posledná zebra prestala existovať..cez Mozillu, Opera či Explorer mi BQ ani nenačíta, sganda velikánska..môže mi to niekto vysvetliť? napríklad Joker alebo Bizarro ale určite nie obaja naraz a potom ak Sinestro, tak aj od Zoona chcem odpoveď..o.O
Zonka> Cakaj este kupacov a sibacov :) Nenecham si predsa od chlapov nadavat ze dievcata nechceli vyjst pred dvere pretoze sedeli za pocitacom lebo prisli nove hadanky na BQ ;)
...Dnes sa mi celkom darilo(...teda vlastne včera...hihi...)...je čas uložiť sa do perinky a zavrieť očká...aj keď spánok je odo mňa na kilometre ďaleko!!Dobrú noc všetkým!!...o pár hodín som tu zas:-)))))
piol29> skor by som tu otazku formuloval, ze kto je ten piaty? ze by nejaky tajny spion, ktory nebol verejne prezentovany? a nasou ulohou je ho odhalit....
Maiky> uz dlho tu ziaden novy moderator nepribudol .. je tu registrovanych cez 6tis ludi a bolo tu len 7 moderatorov .. tak som sa rozhodol ze pridam este par .. kriteria ? pocet hadaniek, pocet komentarov, aktivita a slusnost ;) spravil som si rebriciek a vybral piatich .. mas zaujem ?
zuzkar> ohladom zebier tiez som si to hovoril .. myslim ze s tym sa bude dat nieco spravit