Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
p.vr+lubiq: chlapi, přijďte už konečně do toho baru ;) vždyť jste oba strašně blízko, co dělat v prvním kroku víte, jenom to musíte udělat tak, aby to mělo pouze jedno jediné řešení, k čemuž vám napomáhej váhy (už jsem tu p.vr. psal, že je to metafora) a druhý krok udělejte co nejjednodušeji
Snaha prečítať si to bola, ale je tam toho naozaj mega moc :)
Píš pri hádanke, lebo fórum je preplnené radami a budúcich lúštiteľov ľutujem keď budú toto puzzle skladať dohromady.
pmasarik: no to ma napadlo ze robis obhliadku... no je tam toho popisaneho uz take mnozstvo( a aj vdaka mne) ze uprimne som nevedela ci by som mala/nemala nieco zahviedzickovat kedze som tam teraz jedina... sorry...
... a kedze ta teraz mam pri stroji casu nechcel by si ma tam trosku stuchnut?
Urobil som si druhé konto aby som si mohol prečítať komentáre ktoré sú tam bez kontroly moder átorov.
Škoda že D nemá čas to vyriešiť a dať nám tam prístup.
...asi blba otazka...kedze som tu vlastne stale zavreta...
[23.09.12 20:57:50] ... podla toho co som sa docitala tak krok c.1: treba prist na nejaky datum... pomoze mi v tomto ujo alebo teta?
...inak cim dalej tym vacsi mate moj obdiv vsetci ty , co ste uz presli casom!!!
Expres fantasy : gratuluju...koukám, že ses malinko zasek v baru v Bratislavě, a jen cos odtud vypad, pak už si zbytek adventurky profičel za třičtvrtě hodinky ;) ...vzhledem k tomu, že tam taky čučím, zajímalo by mě, co tě tam osvítilo, já tam sedím potmě :(
uz viem, komu som chcel gratulovat. fantasy - dalsi ktory patri podla mna k skupine bohov na brainqueste.moj obdiv mu patri
[23.09.12 19:10:09] to "rozkrikovanie" ako si to nazvala, je podla mna normalne. ked mas otazky ktore nevies zodpovedat, budes tu ticho cusat? a moderatori tu nie su na to aby si hladkali brucha :)
[23.09.12 19:05:44] to uz som zjaseny z danteho tusim...
myslim ze niesom jedina ktora sa tu takto aktivne trapi s hadankami, len nie vsetci to rozkrikuju na vsetky strany ako ja... za co sa samozrejme vsetkym zas a opet ospravedlnujem...
no uz druhykrat ti gratulujem ako som si vsimol :D
predsa by som mal zvazit ten pobyt v psychiatrickej liecebni ako mi doporucuju ostatni :)
[23.09.12 18:54:12] aj ja gratulujem...pravda je ze si to zasluzis :)
btw este som nevidel nikoho sa tu tak mucit pri hadanke...okrem mna samozrejme :-)
mamm@ mia : spadly mi tu u nás doma tři obrazy ze zdi, a z oken se vysypalo sklo...taková rána...říkám si, co se děje ? co se stalo ? začla válka ?
...teraz už viem...mia rozkopla sviňu skriňu !!!...gratuluju z celého srdce ;)