Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
už se ptal piol, zkusim to i ja...na to zelene treba napisat nejake jednoznacne (jedno) slovo alebo je to podobna kuleha ako bolo to *** v popletenom hackerovi ?...jo btw a co je to "kuleha" ?
lubiq: přeju hezký den, bojuju se slimákem, posypal jsem záhony rozdrcenýma skořápkama z ořechů (ty co jsem posbíral v knižnici), polívám ho pivem... a furt nic ;-) nenakopneš ?
s dovolenim som deaktivoval dva ucty, konkretne : totoje a briketa .. som presvedceny ze su to zbytocne ucty vytvorene len na testovacie ucely .. chvalim ale posledny komentar a odhodlanie uzivatela briketa .. nech ti to vydrzi ;)
ak si nejaky autor alebo alter ego tychto dvoch uctov mysli ze boli ich ucty zrusene nepravom staci mi napisat
pre vsetkych ostatnych este jedna pripomienka .. skuste si davat rozumne hesla. nie je nic jednoduchsie nez vybrat si niekoho kto vyriesil hadanku hadanku ktoru sam nemam .. zadat jeho login a skusit par default hesiel (test, 1234, hesloheslo, alebo samotny login) .. po prihlaseni sa potom staci pozriet na posledne pokusy
posledne info .. pokial narazite na akukolvek anomaliu, bug alebo cokolvek podobne dajte mi hned vediet
lubiq : stále u pivka ?...jojo U Vejvodů maj čistý trubky a pivo tam má říz...platím rundu, aj dvě, dlužím Ti to za hvězdičky, jen nevím, jak se tam skrz slimáka dostat, malý hintík k zelené zprávě by bodnul
Preto, lebo tam uz nemozem pisat som sa snazila ti naznacit skor ako som to skusila realizovat :)
[30.07.12 15:04:09] Dajan, diky, tam ti ja uz nemozem pisat.. ta rada sa nachadza tu vo Fore. Je to podstatna vec o ktorej sme predtym nehovorili. To, ze vies, kedy mas stlacit - to asi nebude ten spravny smer.
...prechadzam sa prechadzam cez vikend po ulickach Prahy a narazim na restauraci U vejvodu :-D
az mi to zlepsilo naladu - to aby som sa vratila k lusteniu Annus mirabilis :-)))
dajan: dej si od toho chvilku oddech a radši se dej na Al arabbii, hodil by se mi tam nějaký spoluřešitel, který dokáže navést, už se mi o této hádance i zdá ve snech :D
Takže další šanci mám až za 24 hodin ? jenom musím navíc udělat ještě něco...třeba najít jiné tlačítko ?
[29.07.12 22:43:46] no asi neviděl, jenom přišel popisek do druhého řádku, ony jsou někde k vidění ? Myslíš tam co by se mi hodila helma ? ale tam se přece nedostanu, když jsem zavřenej v knižnici
dajan: ked som ta v tom leveli chcel usmernit, ze si ich nenasiel, napisal si ze si ich nasiel. videl si aspon jednu z nich?
odpoved na tvoju otazku: funguje velmi presne, s presnostou 24h..
lubiq: tak nevím...čekal jsem u kolovrátku s bušícím srdcem jak před startem Challengeru, no a v pravou chvíli jsem to odpálil a nic...co dělám kurnik špatně ? a s jakou přesností fungujou ty hodiny na kolovrátku, já byl - po mém soudu - nachystanej přesně
dajan: zdravim aj ja teba. pivko sice popijam, ale nie U Vejvodu. Hoci dufam ze tam sa tiez dostanem a vychutnam si jedno od Dartagnana, a dalsie s tebou..
Ak si nasiel, co si mal najst a spravne to pochopil, tak by to malo klapnut...
lubiq: zdravím do hospůdky, popíjiš pivko u Vejvodů ? doufám, že si tam s tebou aspoň jedno dám, já jsem si seřídil čas a čekám na svou chvíli, myslíš, že to klapne ?
[29.07.12 16:07:48] Chceš snad říct, že ****** ? Takže si jdu číst nějaké knížky do knihovny, času mám dost, že ? Tož to sundám i helmu, aby se mi nazapařila hlava ;-)
[29.07.12 15:19:34] nastavil jsem, ten "nejsprávnější", ale v tu chvíli mi to nejde odkliknout, a pak už se nezjevuje NaN ale úplně nesmyslný čas, tak nevím co dělám špatně, helmu mám, čekám na otřes a je to mrtvý