Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Co mozu mat nejake pismena spolocne so stupnami?
V strede je cifernik, neznamena to ze tie cisla znamenaju stupne?(recnicka otazka)
No dobre, skusim sa na to pozriet....
@mia viem ze potom na to pridem, ale doteraz som nezistil ani co tie cisla znamenaju....to je na tom to najtazsie
mne tie cisla pripadaju ako stupne, no dufam, ze to nie je nieco co nepoznam, pretoze potom ziadnu sancu nemam....:-(
dajaaaan : ani nevies ako rada ta vidim :-D
....prosim, prosim o pomoc....
[11.09.12 20:47:52] Spoonkiller:...ked budes vediet co znamenaju cisla, prides na to co znamenaju pismena a potom aj bodky...
(nikto tam nepomaha preto, lebo moderatori nemozu prispievat do diskusie a ani ju nemozu vidiet ....)
poloniny: naozaj sa divim ze ty tam trcis tak dlho... skus sa ma opytat a ja ti skusim odpovedat...
...a dovtedy by nam @mia mohla diskretne naznacit, ako sa vysporiadat s Gabrielou:)
Je nas u nej zaseknuta skoro stovka a dosli tam uz i podnety do diskusie. Jedine ze by sme v tej diskusii zacali hrat korespondencne sachy, aby sa to trochu ozivilo... Beriem si biele:)
@mia: angazuj sa, najmudrejsia si tu ty :D:D:D
teraz si neoficialne moderatorom, som rozhodol :D
[11.09.12 19:36:47] no ja som to vedel...akonahle tu bolo prazdno, vedel som, ze zacali
tak, nech im to vyjde, ja pockam :)
- inak je mi divne, teraz som naozaj zistil, ze ich dost treba:)
teoreticky ich mozme prinutit- pisat spravne odpovede do fora :-)
... to znamena ze vobec nebudete teraz diskutovat? s nikym a nikde? :-(
[11.09.12 18:23:44] pmasarik: dobreeeee :-D
...chlapci, prosim prosim (...pred tym nez nahodou padnete od hladu do bezvedomia) v laboratoriu uz viem kde ale este stale netusim ako, vsetko co som skusila nevyslo... mam pocitat len so 403 ?
no myslim ze uz viem kde... len este neviem ako...
[10.09.12 23:19:45] pekny vecer prajem a hlasim sa z laboratoria :-D ... no nejaky napad mam ale potrebujem aj trochu predstavivosti aby som videla ci som dobre ... ???