Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Uz nemozem pisat do fora U Vejvodu, tak vsetkym co su tam: naozaj vobec nezalezi na polohe guliciek pod lupou, a spravne rozdelenie poznate tak, ze je jedine jednoznacne. Potom treba skusat, lebo moznych rieseni je podla mna vela, ja som ich vyskusala po hodine asi 8 kym som nasla spravne.
Ramiroja : ja nepochybujem o tom ze vsetko mam pod nosom... ale este mi to nezapada vsetko dokopy :-(
...no a ten aqaurius- no neviem co je horsie :-D
...dakujem :-)
mia: no je to dost take nezvykle, ale indicie su tam :) Odpoved na tvoju otazku Aquarius - staci ti zakladna skola, ak si davala v skole pozor :)) ale nepochybujem ze ty si urcite davala
ach jo ja uz fakt neviem...myslela som si ze ked uz dojdem na to kde tak
uz to pojde jedna radost a je to este horsie...a len sa nestacim divit
kolko ludi ma uz obehlo zatial co tu sedim ...
zavinacmia: mne pomohlo dostat sa z laboratoria prave jeden komentar dajana, ktory mu pmasarik neohviezdickoval. Pisali sme o tom aj tu vo fore tusim. Takze k vylusteniu potrebujes vediet kde - to vies, ako - napoveda na dverach. A ked si precitas ten "nescenzurovany" Dajanov komentar, porozmyslaj o cmaranici na dverach.. a mas to. :)