Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
zuzkar: gratuluji!!Říkala jsem ti, že než já vyřeším Gabrielu, ty budeš mít celou adventuru!!!Já jsem se v Gabriele nikam nepohla, samé nesmysly vycházejí :-)
piol: no mě by asi trefilo kdybych po roce hlavylámání přišel na princip a ten by se v půlce výsledného textu změnil... :D
Mysli trochu na naše zdraví :D
piol: zaujimavy napad, podla mna principy konspiracie to neporusuje, dolezita je ale riesitelnost napr. asi by bolo vhodne aby rozlusteny text bol hned na zaciatku vyberu a nie schovaný niekde po 15-20 zmyselnedavajucich znakoch, a pokial bude z rozlusteneho textu uplne jasne kde sa konci (koniec, stop, xxx ....), tak by to mohlo byt v poriadku, pokial to nebude text na pol strany z ktoreho sa vyberie trojslovne heslo :) ostatni mozu mat iny nazor
Ahojte, chcem načať jednu tému na diskusiu - očakávam že sa vyjadria skôr tvorcovia hádaniek ako ostatní riešitelia. Ide o konšpirácie - štandardne keď máme nejaký text a nájdeme postup riešenia, malo by platiť že toto pravidlo použijeme na celý text (napríklad: zadanie = "Hugo ešte stále lezie oknom", riešenie = prvé písmená = HESLO).
Myslíte si, že môže byť konšpirácia dobrá, pokiaľ vyberáme písmená zo zadania, ale len po určitý počet písmen?
Preto sa pýtam, lebo mám v hlave jednu konšpiráciu, kde (trošku preženiem) sa dajú písmená vyberať donekonečna - no heslo predsa len niekde musí skončiť :-) Asi ju pošlem Dartagnanovi na konzultáciu, no chcem poznať aj názor ostatných.
lubkoko, zuzkar: presne, to som chcel napisat aj ja, kriticke ulohy v adventurkach (al arabia, gabriela) a stare ulohy s malo riesitelmi, resp. malym percentom uspesnosti (otvorena/vyriesena) - k nim by aj bolo najlahsie vybrat spravneho zolika(aby neprezradil, ale nasmeroval), kedze databaza nespravnych odpovedi uz musi byt pekne velka
Dartagnan: ja by som uvital zolikov skor v adventurkach (tam kde to najviac stoji) pretoze podla mna by ich riesilo viac ludi a ked si sa na nich tak natrapil tak by si zasluzili aby boli aj riesene viac riesitelmi :)
Poloviční má název víc než vypovídající, to určitě dáš..Ty naposledy přidané jsou pro mne zatím esperanto...u ostatních mám hinty, ale pořád nemám fajfky, takže někde dělám chybu..