Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
ak nad tym fakt uvazujes, skus ubuntu.cz alebo mageia.cz, kde sa docitas naozaj viac...ale ak mas nejake otazky, rad odpoviem, ak viem..
[04.01.14 19:27:05] pmasarik: kludne zacni s ubuntu, je to asi dobra volba na odputanie sa od WIN, ja som zacal s mandrake-mandriva-ma geia (postupny vyvoj :)
uplne ti bude stacit, ak mu vyhradis 10 GB, a dalej budes pristupovat na NAS..
kludne ich mozes mat vedla seba niekolko vezrii a skusat ich vsetky:) ja som ich uz mal aj 4 linux + windows..
Lubiq môžem začať s Ubuntu, či je lepšie ničo iné. Nikdy som Linux ani nevidel :)
Koľko GB to zaberie? Mám len 64GB SSD + NAS na data a voľné mám už len 32GB.
kolbrik7 - díky za gratulace!! Pomohl vánoční žolík, já jsem už přemýšlení a další pokusy vzdala... Nakonec to nebylo asi tak hrozné jak vypadalo, ale pro mně jednoznačně zatím nejobtížnější a nejmíň oblíbená úloha.. a když vidím, co je dál, tak se mi ani do toho nechce.. ale tím se neřiď, je to pouze můj dojem..
a nehneval by som sa za nejaký čerstvý hint k tajnému labáku :D
[02.01.14 19:58:58] K tým google levelom v AM: aj mne to ukazuje celé šedé, ale keď kliknem vpravo na štatistiky, tak to nabehne, používam google chrome
Vsetko dobre do noveho roku. Nech rok 2014 je pre riesitelov uspesny a pre autorov dobre napady a len pozitivne hodnotenia a komentare. To iste Vam prajem aj v sukromnom zivote. Ked budem mat chvilku spravim znova nejaku kratku statistiku z minuleho roku.