Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
preco?:D hi no ano..rada pisem inym a tesim sa na odozvy...nevadi ak ta sem tam pravopisne opravim?dost mi to prekaza ked vidim chybu...to len tak odveci...:D
Muhehe > Vitaj na brainqueste, myslim ze si uz ciastocne prisla co je to za stranka. Vsetci ostatni zase prisli na to ze co sa tyka pisani komentarov maju velku konkurenciu ;)
Tak teda to som necakal, hlavne ked istu dobu mali asociacie tak na male ze som ich skoro zrusil :)
PRed nedavnom som cital isty casopis a napadli ma 2-3 vyborne asociacie a povodela som si ze ich pradam. A hadajte co sa stalo .. zabodol som ake asociacie som mal namysli :) Ale ked uz sa pytate tak odpoved je: Urcite pridam, coskoro.
eskarina> ano je v plane pokracovanie Orbis numerus, zalezi len od casu a fantazie
Helly> nove ulohy pribudaju priebezne ale vzhladom na mnozstvo ktre uz tu je tak pribudaju pomalsie. O novyh ulohach ste upozornovani emailom. Za predpokladu ze ste zadali email pri registracii a zaroven ste zaskrtli ze mate zaujem byt informovany o novinkach. Pokial ste to neurobili na zaciatku a chcete to spravit teraz , staci kliknut vpravo hore na "Tvoje informacie" a zmenit co potrebujete. Napriklad vasu fotku ;)
Originalne ? To v ziadnom pripade, podobnych hier ako Orbis numerus je mraky, dokonca som nasiel aj jednu cesku. Vacsina z nich je ale robena ako hranie sa s url, skoro ziadna z nich nema ziadne rebricky, statistiky, peknu grafiku a podobne. Ja som mojej knihe Orbis numerus snazil trosku vdychnut ducha. Tak snad sa paci.
hideaway> beriem na vedomie, pri prvej prilezitosti to opravim a hlavne sa pozrem na to detailnejsie pretoze je to uz minimalne druhy pripad takze musim to vyriesit