Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Takze. Uz niekolko dni s napatim a nervami sledujem kauzu "jano" (resp. jej kryci ekvivalent "polakanica") a hrdinsky odolavam vsetkym impulzom, aby som si uchoval svoj nestranny postoj a predovsetkym zdravu mysel. A musim priznat, ze do dnesneho dna sa mi to darilo viac ako dobre, az kym spominany "pachatel" nezasadil fatalny uder do mojho stavu blazenosti a pokoja a hlavne tolerancie...
Neber to osobne jano, ale clovek, ktory nema hanbu, vyslovene spekulativnymi a neetickymi metodami, sa vysplhat az na vrchol rebricka, ktory svojim povodnym zamerom ma odrazat urcitu intelektualnu uroven a hlavne zrelost a vyspelost, u mna jednoducho nema pochopenie. Si opakom toho, pre co bol tento portal povodne vytvoreny, a zaujal si miesto medzi ludmi, ktori sa poctivo vysplhali az na najvyssie miesto svojou inteligenciou a trpezlivostou, a nie podvodom a hlupostou. Osobne si myslim, ze si to miesto nezasluzis, a byt autorom tohto webu, u mna mas urcite ban. A cudujem sa ti, ze sa za svoje spravanie vobec nehanbis a neprejavis ani trochu pokory, a drzo hladas stale novych a novych "intelektualov", ktori by ta posunuli vyssie k miestu, kde by si vsetkym mohol konecne ukazat tu svoju ubohost. Bravo!
Zda sa mi ze podaktori maju cudny pristup k rieseniu uloh kedze tento server nie je o tom kto bude na prvom mieste ale aby sme sa zabavili a poucili. Mna teraz tiez niekto (pravdepodobne mlady muz..) oslovil 17.7 -az dnes som si to vsimla - ohladom strany 28,mam podozrenie ze je to ta ista osoba o ktorej sa tu uz hovorilo.
Uz som si davnejsie vsimla - a nielen ja, ze niektori ludia zrejme prichadzaju k rieseniam "netradicnejsimi sposobmi", ale ked to niekto prezenie a tak sa dostane az na vrch tabulky...Je to nefer voci ostatnym
Fakt by me docela potesilo, kdyby sli vyresene ulohy vyresit znovu. Treba v Diamantove loupezi byla spousta pekny uloh, a to jak jsem je vyresil jsem uz skoro zapomel... planujes neco takoveho zpristupnit?
Veru citam to tu a obcas sa clovek pobavi obcas sa nestaci divit.
Zuzqa> dobra uvaha s tym emailom, hodil som tam hviezdicky. Magaman> mal by si dostat fairplay hviezdicku ;) jano alebo polakanica> kedze si jedna a ta ista osoba, dufam ze to nie je ziadna porucha osobnosti ;) prosim nepytaj sa na riesenie, od cloveka ktory je v prvej desiatke by som cakal solidnejsie spravanie. mimochodom raz za rok davam zlateho zolika .. na vianoce. Takze je aj taka moznost ;)
magaman to je fakt inteligentne takto zverejnovat ten mail pre ludi ktori hackera maju(pripadne daco ine) a budu chciet od jana za nieco vymenit, no ved ked postupi aspon budes vediet preco a ako ta predbehol....
Jano: co odomna chces? popleteneho hackera na vymenu za alexandra ako si mi dnes pisal mailom z adresy *****@*****.***??? neviem odkial mas moj mail, asi si ho tipol, ale ja s nikym nic vymienat nebudem, nieje to fer voci ostatnym uzivatelom, prajem pekny den, pozdravujem dartagnana, snad to tu cita ;)
polakanica - vsetci sme stastni ze ti funguju aspon dve pismena na klavesnici a este k tej ulohe cierno biela kedze tam nemozem priamo napisat: V tej ciernote hladaj svoj mozog. Dufam ze som pomohla:P
bude sa to opravovat .. na pocte skutocne vyriesenych hadaniek a ich statistik sa nic nemeni .. chybicka je v rebricku ktory pouziva predpocitavane hodnoty
nie ze by mi chybal diamant ale iba nechapem ze nikto ma napr 194 bodov a ked si na neho kliknem tak vypise napr. pocet vyriesenych hadaniek: 193 ale u inych sa tieto cisla rovnaju ako je to mozne?
to sa mi iba zda alebo mi to nepridava body za diamant
predtym sa mi zdalo ze hej a teraz po pridani tych troch uloh mi to diamanty zobralo a ked som ich ziskal naspat tak mi to uz nedalo bod za diamant skus sa na to pozriet dakujem:)
Nedali by se ti zolici dat trosku dal od tech statistik ? :-) pouzivam trackpoint a uz sem se parkrat spatne uklik :-/ .. ale je mi jasne, ze kvuli jedne stiznosti, jednomu cloveku, to menit by bylo blahove :-)(ale treba se za cas sejde vice protestantu)
pracuje sa na tom .. keby vas zaujimalo nieco z technickeho zakulisia tak jedna sa o jednu z najvacsich tabuliek v databaze so vsetkymi vasimi odpovedami ktore k minulemu tyzdnu ich bolo 360 tisic
pokial vsetko pojde podla planu by sa vase odpovede mohli objavit uz dnes
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase