Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Maiky: je zvláštne, že o tom hovoríš. Tiež som niekedy dúfal, že to spravím skôr ako ty, ale po tom bare ma to prešlo.Možno sa mi ľahko hovorí, ale keď urobíš bar, potom je to akosi ľahké, aspoň pre mňa. Tak nad tým papierom už veľa nerozmýšľaj, je to presne tak, ako to povedal lubiq. Potom to máš už viacmenej v suchu. Ja som mal šťastie, lebo posledný level som spravil za asi pol hodiny.Týmto levelom si ma dartagnan úplne získal. Držím palce tebe aj ostatným.
Dajan: bohuzial musim konstatovat, ze v tomto pripade sa lubiq78 pytal ako sa pyta ucitel trocha pribrzdeneho ziaka, alebo advokat na sude svedka (a zalobca potom protestuje.. :) )
Chalani v krcme: uz se tu s Ramirojou na louce hryzeme nudou a zoufalstvim...poradt e prosim (jestli to vite) jestli je ta spasna formulka jedina a jednoznacna...co kdyz jsme byli blizko a jenom jsme to jinak zformulovali nebo pridali navic mezeru nebo dvojtecku a uz nam to masinka nezkousla a vyhodila to silene "Nic se nestalo"...Furt mam v hlave to Lubiqovo nakopnuti,ze to nemusi byt jen jedno slovo,vsak?...ale ten otaznik na konci me dokonale zmatl...on vi a presto se me pta ?...pta se blbce,kterej vi prd ?...
[12.08.12 23:25:20] to jsem si ho pokazil sám ? jsem chtěl dvakrát vstoupit do stejné řeky, že ? no nediv se, už zkouším na tý louce všechno možné, abych uviděl to, co (prý) vidí každej Maďar ;-))
pmasarik: uhh...tak ted se mi zrejme pokazil i kolovratek, asi zrezivel z toho vlhka, ted ukazuje na JAKEKOLI nastavene datum "NaN", takze ted uz vubec nemam sanci se pohnout dal...a asi tu zdochnem...nevis prosimte co s tim ?? Mohlo by to byt tim mizernym ppoommaallyymm pripojenim, co tady na dovolence mam ?
+ ani som sa nejako nedopátrala v diskusii, ktorý text pomohol defence k rozlúšteniu.
[12.08.12 12:30:08] Ahoj, chlapci neviete pomôcť s tajným laboratóriom, už sa mi o tom aj sníva.. Vraj som mala otočiť skrinu kde bude ešte nejaká nápoveda, nepomohlo :D Kapitolu 1739 naozaj nemusím vôbec použiť? Ak nie potom logickz je ako možné sa dostať k nejakému textu keď knihu použiť nemusím.. ??? Pomôže mi aj Jefersonov valec k odpovedi, alebo obrázok trezora je len "ilustračný" ak nerátam informáciu 8 medzera 6.. Vie niekto nakopnúť?
pmasarik: bohuzial na vikend mam uz plany, ktore mi zabranuju navstivit nmnv..ale mozem sa jemne vynadrit ;)
to ze sme pouzili lupu si vykladam podobne ako " obrazok vo vysokom rozliseni".. okrem toho, skusal si sa na ten obrazok pozriet podrobnejsie?? ako na stegano?