Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Obligátní začátek mi vyšel poté co jsem "zrotovala" vše co se dalo :-)) I logiku to mělo, ale dál už nic...Tzn. že to jde rovnou vidět? Jen všímavost? Tak si jdu všímat...
bass, opravdu to není počítací. Ale jestli ti něco vycházelo, ale jako odpověď to nefunguje, podívej se, jestli ti jen neuteklo poslední písmenko.
Co se týče obligátního začátku - máš pocit, že tam na něj je materiál?
zuzkar: nojo, hint je nepochopen :-)
Zuzkar: však ano. Ale když takhle někde zůstane hint, často to spíš zmate, aspoň já si říkám, že to s tím nic nemá, jinak by to byl býval někdo zahvězdičkoval:-)
A s názvem přišel Dartagnan. Taky se mi líbí:-)
Mne sa zase nedari s cryptom a steganami. Aj ked je pravda, ze sa im teraz nie velmi venujem. Zacala som hrat Syberiu. A tam Oscar, Anna a mamuti. Ktovie kedy narazim na mechanicky bar a Youkiho.
Tam si nemusíš všímat zase až tak urputně :-) Je to fakt základ všímavosti bych řekla....
Název letu nějak souvisí s konspirac í?Hmmm...to bude zase nějaká habaďůra pro mne...stejně jako ta Magicka :-)
U rosetty mě štve to, že jsem přišla asi na to o čem to je podle počítání, ale nevím jak to z toho vydolovat...
A co Rotator? Patří mezi těžší konspirace?
Mně konspirace nejdou vůbec. Ještě tak ty počítací, ale všímací poddruh a já, to naprosto nejde k sobě :-)
U zrušeného letu mi pomohl název (a doufám, že jsem si zase nepustila pusu na špacír moc). S Rosettou poradit nedovedu, a s Prázdnotou bych taky potřebovala :-)
[12.03.13 14:37:19] Zuzkar už ořechy ani tyčinky nepotřebuje :-)) Zato mně by se hodily, ani nevíš jak... :-( Hlavně způsob řazení...
Jinak já jsem tam dával místo ořechů i kokos anebo nakrájený ananas, taky dobré (a vynechala jsem skořici)
Mori- všímej si neobvyklostí- určitě to brzo uvidíš... Mě to moc nejde a mám to, tak to budeš mít za chvíli..já se s ostatníma taky tr ápím..
Prázdnota mě štve nejvíc. A pak zrušený let a rosetta- tam mám tak dobré hinty, přepsáno do excelu a nějak mi nic nechce vyjít...